Konsultation: Komplementær Hormonterapi

hormonterapi_sessioner.jpeg

Har du symptomer på stress, udbrændthed, fordøjelsesproblemer, hormonelle udfordringer som PCO, PMS, overgangsalder, fertilitetsudfordinger eller allergi kan jeg hjælpe dig på vej.

Komplementær Hormonterapi bygger bo mellem konventionel medicin og alternativ medicin. Jeg anvender livstilsændringer for at behandle rodårsagen til dine symptomer med målet om et vedvarende symptomfrit liv.

Krop og sind hænger uløseligt sammen. Derfor arbejder vi altid holistisk i et terapeutisk forløb ved at se på helheden frem for de enkelte symptomer. Hos mig kommer vi hele vejen rundt omkring søvn, stressbelastning, kost, motion og genetik. Det vigtigste er for mig at finde rodårsagen til dine symptomer og gener, så vi kan genoprette kroppens naturlige balance på lige præcis din krops præmisser.

Hver session er tilrettelagt med individuelle screeninger og laboratorietest, da vi alle er biokemiske unikke og har behov for individuel støtte til genoprettelse og aktivering af kroppens ressourcer.

Jeg anvender skræddersyede kostråd, kosttilskud, stressreduktion, urter, motion og laboratorietest i min behandling af dine symptomer og udfordringer.
Du vil blive taget i hånden gennem det hele og guidet til et liv med mere glæde, styrke, overskud og vitalitet.

D63E58E4-3D23-4377-817A-3C45A05571D9.jpeg

HORMONTERAPEUTISK FORLØB

PAKKETILBUD:

Første session: Du udfylder et spørgeskema, som du sender retur inden vores første møde. Herefter mødes vi og kortlægger din nuværende situation og symptombillede. Ud fra dette lægger vi en udførlig strategi for, hvordan du bedst kommer i mål og bliver symptomfri. Altid i tæt samarbejde, så processen bliver positiv og overskuelig ift din hverdag.

Mellem første og anden session: Her har vi kontakt over mail og telefon, så du kan få sparring, støtte og svar på de spørgsmål, der måtte dukke op hen ad vejen.

Opfølgende session: Her evaluerer vi og gennemgår dine fremskridt og justerer dine strategier alt efter behov. Det er også her vi gennemgår eventuelle laboratorietest.

Pris: 1995 kr.

Efterfølgende sessioner: 900 kr.

Jeg tilbyder både terapi i København, Klitmøller og Herning

Skriv gerne til mail@kathrinebach.com for en uddybende og afklarende samtale.UDTALELSER:

Kan varmt anbefale en konsultation hos Kathrine. Kathrine er meget imødekommende, lyttende og jeg oplevede at blive taget seriøst i forhold til mine symptomer - hvilket desværre ikke altid har været tilfældet andre steder. Kathrine har givet mig nogle gode redskaber til at arbejde videre med mig selv, min livsstil og en rigtig god guide til hvilke kosttilskud jeg har behov for hvornår.
Det ‘hårde’ arbejde med kostjusteringer, tilskud, afstressning m.m. starter efter konsultationen - men takket være Kathrine har jeg fået fokus på det vigtigste for mig og er på rette vej tilbage til et liv med mere energi og overskud.

Trine Honnens De Lichtenberg

SØSTERComment